Powitanie chlebem i solą
Wódka / woda
Kieliszek wina musującego dla Gości
Na powitanie znakomitych Gości
- Szczupak faszerowany na postumencie
- Schab po warszawsku w galarecie
- Indyk z owocami
Zupa
- Rosół z kołdunami
- Lub
Solianka
Wielka uczta w stołach
- Kaczka pieczona w żurawinach
- Schab pieczony że śliwkami
- Kurczak w warzywach
- Golonka bez kości pieczona z boczkiem
- Polędwiczki wieprzowe zapiekane z pomidorami i cebulą
Dodatki
- Ziemniaki pieczone
- Kopytka
- Warzywa duszone z białym winem
- Surówki
- Wykwintne sosy
Powrót do zimnego bufetu
- Biesiada kresowa
- Łosoś marynowany
- Dechy mięs pieczonych i pasztetów
- Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
- Deski serów
Sałatki
- Wiejska z pysznego boczku
- Sałatka ukraińska
- Z kurczakiem grillowanym
Wielkie kozackie łowy
- Pieczone prosie
lub
-
Płonąca szynka
Podane przez Szefa Kuchni w towarzystwie Kozaków
A po oczepinach na osłodę dla Pary Młodych wspaniały tort podany z szampanem
Na koniec udanej imprezy degustacja wędlin
podanych w towarzystwie żuru na zakwasie z jajkiem i kiełbas
-
Szynka
- Karczek
- Żeberka
- Kiełbasy
- Napoje - bez ogranicze
ń
- Soki owocowe
- Napoje gazowane
- Wina mołdawskie
- Wódka smirnoff
- Brendy
- Gin
- Etc.
Cena na osobę 300 zł
Cena zawiera podatek VAT, serwis, część artystyczną, w/w opisane menu bez limitu,
oraz pełna rezerwacje gościńca - minimalna liczba gości 120 osób,
przy mniejszej ilości osób pobierana jest opłata za wynajem sali.
Kontakt:
tel. 022 754-05-94
lub e-mail: